> om > blogg > 

Nu är verkligen våren här!

Nu är det vår för fullt, idag fick jag en aggressiv blick och en ”flyby”av en blåmes då jag beskar hans ek i solskenet.
Krokus och snödroppar slåss om utrymmet i rabatterna. Saven står högt i träden och löven kan snart inte vänta längre innan de spricker ut.

Trädfällning pågår

Det är full fart ute nu och det märks att våren är här. Eftersom jag hellre är ute än inne så har inte bloggen blivit uppdaterad på länge. Behöver ni hjälp med trädfällning så tveka inte att kontakta oss. Ha en skön vår.

Trädfällning i Åkersberga

Ännu ett uppdrag och nu ute i Åkersberga. Ett par granar och en tall som skymde utsikten för "huset på berget". Dock inget klättrande behövdes idag utan det gick att lägga ner träden direkt. Tänkte bjuda på lite bilder från grannen som var förbi och knäppte ett par bilder. Tack för dom!

IMG_1561
IMG_1609

Vätskebrist

Idag var det så varmt så man led av vätskebrist för första gången på säsongen efter ett klättringspass. Men det är ju positivt :-). Denna vackra tall stod i Skärgårdsstad med vindpinade grenar och en kraftig stam.

Bilden får vi tacka grannen Sören för. Tack Sören!

IMGP0994
IMGP0988

Vintern kom inte (ännu)

Som vi väntat på att snön skulle ösa ner - men icke. Istället har det varit tillfälle för många att skapa lite bättre utsikter. Men man kan inte riktigt ta ut något i förskott - rätt som det är kommer snön.